De peste 25 de ani investim capital românesc și construim în România. Investim resursele și nergiile noastre pentru a crea noi oportunități de afaceri, noi locuri de muncă și produse și servicii mai bune.
Suntem mereu în căutrea de noi soluții și oportunități pentru a îmbunătăți nivelul de trai al comunităților de unde facem parte. Dezvoltăm afaceri și creem plus valoare prin inovație. În căutarea de noi oportunități de a investi, am dezvoltat această ramură a afacerii noastre: prefabricate din beton, case și hale cu pereți din prefabricate, elemnte de mobilier urban, plăci și borduri.

Am investit și vom continua să investim în acest proiect toate resursele și energia noastră și intenționăm să dezvoltăm o nouă industrie în comunitățile noastre. Cu tehologie împortată din Italia și Germania, dorim să ne creștem capacitatea de producție și creșterea calității produselor noastre.

Experiență:
De peste 25 ani activăm în domeniul construcțiilor și am dezvoltat zeci de proiecte de anvergură.

Calitate:
Experiența acumulată în timp ne-a permis îmbunătățirea continua a produselor și proceselor de fabricație pentru ca astăzi să avem produse de cea mai bună calitate.

Prețuri corecte:
Avem păroduse de calitate rezultate din experiența bogata acumulată și le livrăm la cele mai competitive prețuri.

Disponibilitate:
Suntem deschiși și flexibili și vă stăm mereu la dispoziție cu sfaturi și soluții actuale la problemele întâmpinate.

 

DESPRE ANDBAS SRL:

Staţia de sortare a firmei SC ANDBAS SRL Piatra Neamţ, este situată în localitatea Gherăeşti, judeţul Neamţ.
Accesul în staţia de sortare se face de la DN Suceava – Roman pe un drum industrial, în câmp , de cca 3km, construit de SC ANDBAS SRL şi care ocoleşte localitatea Gherăeşti.
Agregatele produse de firma noastră provin din albia minoră a râului Moldova şi sunt certificate de firma SC QUALITY-CERT SA Bucureşti.
Sorturile produse de noi sunt în conformitate cu SR EN 12620, SR EN 13242, SREN 13043 şi SR EN13139
Tehnologia de producere a agregatelor naturale de balastieră este prin spălare şi sortare, iar a agregatelor naturale concasate este prin concasare, spălare şi sortare.

Staţia de sortare este auditată trimestrial de o comisie de audit intern , care verifică menţinerea condiţiilor de funcţionare a staţiei.
Capacitatea de sortare a staţiei este de 150 t/h.
Staţia dispune de de depozite betonate prevăzute cu pante şi rigole pentru scurgerea apelor, pentru fiecare tip de sort.
Personalul care lucrează în staţia Gherăeşti este calificat si este perfecţionat continu prin cursuri de instruire .
Staţia dispune de utilajele necesare care sunt urmărite din punct de vedere al mentenaţei.
În aceeaşi locaţie, firma SC ANDBAS SRL Piatra Neamţ are amplasată şi o staţie de betoane automatăLIEBHERR cu capacitatea de producţie de 50m3/oră.
În staţia de betoane se pot produce toate tipurile de betoane .
Uzual, noi producem betoane conform SR EN 206-1, dar putem produce şi betoane rutiere sau conform reţetelor clienţilor.